Sunnuntaina 5.9 kisailtiin kotikentällä Pikiruukissa, tuomaroimassa Jarmo Jämsä. Saattoipa olla viimeiset kisat tuolla kentällä, kun tuo meidän seuran hallihanke on ottanut reippaasti tuulta siipiensä alle ja tontilla täys tohina päällä. Josko lopputalvesta saatetaan jo päästä hyppelemään ja treenaamaan omaan uudebuutukaiseen halliin. :)

 

A-radalla lähti kakkosten kisailut käyntiin. Kakkosia oli tosi vähän liikenteessä, varsinkin mini- ja medikisailijoita oli tooosi vähän. Noo, eipä mennyt aikaa odotteluun mutta eipä saanut muiden suorituksista paljoakaan irti kentän reunalla kuikuillessa. A-rata oli virheetön, alastulokontaktit emäntä vähän lipsutteli, ei ollut niin tarkkana, kiireköhän sillä mahtoi painaa tennareissa? Noo, kepeillekin se rohkeni syöttää "väärältä" puolelta, ekaa kertaa kisatilanteessa ja osasinhan minä. Kieli ulkona Radalta napattiin nippanappa-nolla, kun muutaman sekunnin tuota yliaikaa tuli (3,14). Tuomarikin oli kommentoinut radan jälkeen, että "olis nyt vähän riskillä vetänyt!".

B-rata oli hyppäri, nollan syrjästä tiputtiin heti kolmannelle esteelle lähestyttäessä. Emännän ja koiran juoksulinjat ei aivan osunut kohdilleen ja juostiin toisiamme päin. Törmäsin siis emännän jalkaan. Matka jatkui ongelmitta mutta kosketuksesta tuli vitosen verran virheitä. Loppurata meni ihan mukavasti, vähän turhaa kaartamista eikä ohjauslinjat ihan ollu parhaat mahdolliset mutta maaliin asti me löydettiin. Aikaakin taisi jäädä yhteentörmäyksestä huolimatta..oltais me nyt se nolla voitu napata tuosta. Cool Voitto kotiin tällä suorituksella (AV -1, RV 5) jokatapauksessa.

Seuraavan kerran kirmataankin sitten BACin kentällä Vaasassa.