Emännän Primera otti ja hajosi hetkellisesti ja meinasi käydä hassusti meidän Vaasan reissun kanssa. Onneksi pikkupinseri Dinan isäntäperhe otti meidät kyytiin. Sain matkustaa omassa häkissäni autonperällä kun lähdettiin aikaisin aamulla ajelemaan. Pikkupinseri Dina torkkui omassa kopassaan, samoin Dante, isompi pinseripoika. Minua hieman jännitti outo tilanne, outojen koirien autossa. Päätin pysyä tolpillani koko matkan ja kertoa huolistani piippailemalla loppumatkasta hiljaksiin.

Vihdoin Vaasassa. Lähdettiin mamman kanssa kävelylle ja hallissa päästiin ottamaan muutama hyppy ja kontaktit puomilla ja Aalla. Aika pian aloiteltiin Medi1:sten A rataa. Siinä nyt ei ollut kauheasti kehuttavaa, neljä pikkuista mokaahan siinä tuli mm. pöydältä mutta ei sentään HYLLYÄ kirjattu.  

B radalla oltiin tosissaan, siinä ei kauheaa vääntöäkääntöä ollutkaan mutta kovat vauhdit sille sai. Kontaktit meinasivat lipsua mutta jollain ihmen tuurilla (?) tuomarin käsi pysyi alhaalla. Jippii!! Kepeille tultiin melkoista syöksyä mutta satuin kuin satuinkin oikeaan rakoon ja niin vain mentiin siistit pujottelut. Tulokseksi oli kirjattu nollarata ja voittoon mentiin ajalla -9,40!!  Eka voittonolla ja LUVA.

C rata oli hyppyrata, melkoista vääntöä olikin. Vähän painoi jo ohjaajallakin jaloissa, minä pieni koirakin olin jo parhaan kisavireen hännillä. Koko  päivän olin nököttänyt häkissäni, välillä käytiin pihalla ja autoonkin minut laitettiin hetkeksi häkkeineen, en ottanut sitä levon kannalta, kun emäntäkin lähti kahvittelemaan ja jätti minut ihan yksin vieraiden koirien häkkien tuntumaan.   Mielummin olisin katsellut häkistäni verkkaaluetta vaikka koko päivän. Njaa..takaisin hyppyradan tunnelmiin.. Neljännelle esteelle, suoraan putkesta otin pienen hutin hypylle, korvasin kyllä mutta kielloksi se laskettiin. Päivän toinen nolla, oli siis kovin lähellä. Tällä suorituksella toinen sija ajalla -4,91.

Nyt 16.8.2009 on eletty jo viikko ilman Roopea kanssamme. Roopen koppiinkin emäntä minua yritti houkutella majailemaan mutten rohjennut mennä sinne, murisin vain kun yrittivät houkutella sinne istuskelemaan. Se on Roopen koppi, aina ollut, ei sinne noin vain uskalla mennä, kyllä Roope katsoisi pitkään meitä jos tietäisi.