Noniin. 1.6 kisailtiin Kokkolassa Pikiruukin kentällä iltakisojen merkeissä. Olis pitänyt päivittää mustelot tänne heti kisan jälkeen mutta sehän jäi ja nyt muistoissa vain kaks hienoa rataa. :)

A rata oli hyppäri, sNakupoika oli melko mahtava kiitäjä. Ajaksi kellotettiin -13,9 ja RV 0 ja voitto tuli. Elikkäs nyt on se yks hyppärinolla sitten kasassa. (AAAPUVA, eikai me vielä jouduta kakkosiin!!)

B radalta muistikuvana vain kepeille syötön takkuaminen, kun emäntä pyllisteli siinä edessä kun putkesta suhahdin ulos. Oli melkolailla hankala tietää mitä se tahtoi ja niinhän ne kepit joutui etsimään uudestaan. Muutenkin kun ne on niin tympeät.  Joutuu hidastella ja keskittyä. Plaah. Ratavirheitä femman verran ja aikakin meni harvinaisen tiukille (-1,57) kun hissuteltiin alastulokontaktit viimisen päälle pysähtyen. Tällä systeemillä 2.sija. Lahjakortteja saatiin Finngreylle ja emäntä uhkasi tilata partasuulle uuden makeen nahkapannan timangeilla ja tribaaleilla varustettuna. (Pannan hinnaksi tuli loppuenlopuksi 75€(!!!!), tänk good meillä oli niitä lahjakortteja muutama!)

12.6 VASin kisat. Aamutuimiin lähdettiin mamman kanssa ajelemaan Vaasaan. Perille löydettiin helposti ja maisemat ja polut oli mahtavat VASin kentällä ja ympäristössä. Tuuli nostatteli pieniä hiekkamyräköitä mutta menoa se ei haitannut.

A rata alkoi lupaavasti. Emäntä otti Aalle takaaleikkauksen, joka on meille kovinkin tuttu. Nooh, meikäpoika ei huomannut Aan kapenevan ylöspäin ja emäntää seurasin senverran katsellaani, että tuli pieni huti ja vinkuen tipahdin alas korkeuksista. Huhhei. Säikähdyksen jälkeen matka jatkui hienosti. Tästä siis femma ja säikähdyksestä (ja hiipivistä kontakteista) johtuen YLIAIKAA ainakin 6sekunttia. Huuto

http://henluo.kuvat.fi/kuvat/Agility+courses+2010/Vaasan+Agility-+seura+ry+12.6.+2010/1lk+A-kisa.gif sieltäpä ratakuvaa.

B radalla ei sitten mammakaan uskaltanut alkaa takaaleikkaamaan kontekteille, otettiin ne varman päälle ja vaikka kovasti hoputettiin niin hidastelin alastulolla aikalailla. Hmmh. "Tähän on puututtava.." Tuumi emäntä. Kepeille syöttöä se mammakin sitten jo arkaili, peruutteli siinä perse pitkällä ihme kuvion ja ohihan meikäläinen lipsahti. Tästä siis vitonen. Taas. :D Keppiongelmastakin ne taustajoukoissa puhuivat..kuulemma pitäisi alkaa snautserin ihan itse hakemaan niille. Hmm, empä tiedä, kun ne on niin tylsä hidaste radalla. Viitsiikö tuota, saavat ainakin keksiä kunnon palkan moisesta. Yllättynyt

http://henluo.kuvat.fi/kuvat/Agility+courses+2010/Vaasan+Agility-+seura+ry+12.6.+2010/1lk+B-kisa.gif B-radan piirros.

C rata oli sopivan tuntuinen hyppäri. Liidettiin melkoista kyytiä ja mamma takaaleikkaili laiskuuttaan monen monta kohtaa, ettei tarvitse mennä ottamaan vastaan tai valssailla mitään kuvioita. Nauru Irtosin kyllä suhteellisen hyvin mutta imu ei ollu paras mahdollinen eteenpäin. Ehkä nuo kaks rataa aamusta siihen vaikutti. Loppusuoralla, toiseks viimeisellä esteellä tapahtui jotain, käppänäpoika luikkasi ohjaajan kylkeen ja siitä oli jo myöhäistä ohjautua oikein pituudelle. Se klaarattiin sitten sivusuunnasta hassusti ja annettiin mokan olla ja hypättiin vielä se viimoinen hyppy ja annettiin olla.  Hassu moka, ohjaaja varmaan väsyneenä mutkitteli ja huojui senverran loppusuoralla, ettei koiralle ollut selvä mihin me ollaan menossa. Tästä siis HYL tuon hassuttelun ja huojumisen vuoksi. Viimeisen radan kuuluisan helppo loppusuora. Silmänisku

http://henluo.kuvat.fi/kuvat/Agility+courses+2010/Vaasan+Agility-+seura+ry+12.6.+2010/1lk+C-kisa+hypp%E4ri.gif C-rata.

 

Ei tikettiä kakkosiin näillä erää ainakaan (emäntä huokaisee helpostuksesta, onhan tässä kesä aikaa!). Huomenna uus reissu Vaasaan BACin kisoihin tekemään 2 huolellista rataa.. Hope so.